Leverandører

Vi har en rekke leverandører som gir deg stor valgfrihet i kvalitetsprodukter.
Ta en titt gjennom listen for å se hvilke vi samarbeider med og hva de tilbyr.

 • Arqdesign

   

  Leverandør som leverer alt innen innglassing og hagestuer.


  Les mer ved å se gjennom Arqdesign sine sider her.

     Arqdesign leverer varer innen:

  Innglassing og hagestuer,
 • BoMann

  Med BoMann® sine mange fyllinger kan du kombinere og designe dørene så de passer ditt hjemmemiljø. Alle dørene leveres med avsporingssikring, doble hjul oppe. Sikkerhetsfolie på speil, glass og garanti. Du kan bestille din drømmegarderobe etter egne mål hos oss. BoMann® har korte leveringstider og konkurransedyktige priser.


  Les mer ved å se gjennom BoMann sine sider her.

     BoMann leverer varer innen:

  Garderober,
 • Bygg 1

  Bygg 1 legger stor vekt på rask leveringstid og god service til sine kunder. De fleste varene har de på lager og de kan som regel levere innen et par dager. De har en egen fabrikk som produserer formpressa innerdører og karmer.  I tillegg samarbeider de med produsenter med lang erfaring innen produksjon av dører og andre byggevarer.


  Les mer ved å se gjennom Bygg 1 sine sider her.

     Bygg 1 leverer varer innen:

  Dører,
 • Diplomat

  Diplomat produserer og selger høykvalitetsdører både for privat- og entreprenørmarkedet i Sverige og Norge. Deres dører produseres i en av Europas mest moderne dørfabrikker i Bankeryd, Småland. Produksjonen er helautomatisk, og det viktige malings- og lakkeringsarbeidet utføres av industriroboter. Sluttkontrollene utføres dog alltid av mennesker. Resultatet er at Diplomat kan garantere at dørene i vårt sortiment er trygge, holdbare og stilsikre.


  Les mer ved å se gjennom Diplomat sine sider her.

     Diplomat leverer varer innen:

  Dører,
 • Frekhaug

  Frekhaug vinduet har spesialisert seg på å produsere profilerte, trebaserte vinduer for det norske markedet. Deres kvalitet oppfyller moderne husstanders krav til energieffektivitet, vedlikehold og sikkerhet. De produserer for privatkunder så vel som for det profesjonelle markedet.


  Les mer ved å se gjennom Frekhaug sine sider her.

     Frekhaug leverer varer innen:

  Vinduer,
 • Gittersystemer

  Gittersystemer AS er vår leverandør av rullegitter, avskjermingssjalusier, fastgitter og saksegitter.


  Les mer ved å se gjennom Gittersystemer sine sider her.

     Gittersystemer leverer varer innen:

  Rullegitter/vindussjalusier,
 • H-vinduet Fjerdingstad

  H-vinduet Fjerdingstad AS har i mer enn 60 år produsert kvalitetsvinduer og dører i tre. I tillegg til H-vinduet produserer de også andre kvalitetsprodukter som skyvedøren skyv-tett og foldedør.


  Les mer ved å se gjennom H-vinduet Fjerdingstad sine sider her.

     H-vinduet Fjerdingstad leverer varer innen:

  Vinduer, Dører,
 • Harmonie

  Harmonie Norge AS er et selskap som tilbyr flere anerkjente varemerker. Deres freseteknikker for å utforme dørens ansikt, har vært ledende på markedet i over 20 år. Harmonie har sin produksjon av dører i Sverige, hos en av Sveriges største dørfabrikker.


  Les mer ved å se gjennom Harmonie sine sider her.

     Harmonie leverer varer innen:

  Dører,
 • Hörmann

  Hörmann-gruppen er Europas ledende tilbyder av bygningskomponenter som porter, dører, karmer og portåpnere. Siden oppstarten i 1935 har de produsert over 15 millioner porter og levert dem i hele verden. Hörmann-portene leveres i henhold til den europeiske sikkerhetsstandarden NS-EN 12604, med fingerklem-sikring, sideinngrepssikring, fallsikring og andre sikkerhetsinnretninger uten tillegg i pris. Alle Hörmann-portene kan selvsagt utstyres med portåpner.


  Les mer ved å se gjennom Hörmann sine sider her.

     Hörmann leverer varer innen:

  Garasjeporter,
 • Kg-designglass

  Kg-designglass er vår leverandør av glass rekkverk og dusjløsninger.


  Les mer ved å se gjennom Kg-designglass sine sider her.

     Kg-designglass leverer varer innen:

  Rekkverk og dusjløsninger i glass,
 • LG Dører

  LG Agenturforretning AS ble etablert i 1989, med senere navneendring til LG Quick-Lager AS. De server proffmarkedet over hele landet med alt av dører, vinduer og tilbehør.


  Les mer ved å se gjennom LG Dører sine sider her.

     LG Dører leverer varer innen:

  Dører,
 • Lyssand

  Lyssand Treindustri AS er en bedrift som produserer vinduer og dører under merkenavnet Lyssand. Alle produksjonsprosesser er underlagt en kvalitetskontroll som sikrer et sluttprodukt av ypperste standard. For deg som kunde er dette en garanti for at vinduet/døren har de rette mål og den kvalitet som kreves for å fungere perfekt sommer som vinter – år ut og år inn.


  Les mer ved å se gjennom Lyssand sine sider her.

     Lyssand leverer varer innen:

  Vinduer, Dører,
 • Løken Trevare

  Løken Trevare sin visjon er å være en ledende leverandør av energibesparende vinduer og dører til det norske markedet. De har hatt en jevn vekst siden starten av 1988 og har de siste årene gjennomført en betydelig utvidelse av produksjonsarealet og modernisering av maskinparken. Løken Trevares lange erfaring fra bransjen skal bidra til å sikre deres kunders krav til kvalitet.


  Les mer ved å se gjennom Løken Trevare sine sider her.

     Løken Trevare leverer varer innen:

  Vinduer, Dører,
 • MesterVindu

  MesterVindu kan tilby vinduer i både moderne og klassisk stil, med spesielle tilpasninger og utførelser. De kan også levere vinduer i gammelstil etter mål.


  Les mer ved å se gjennom MesterVindu sine sider her.

     MesterVindu leverer varer innen:

  Vinduer,
 • NorDan

  NorDan har dører og vinduer i årene, og lange tradisjoner for kvalitet. Helt siden etableringen i 1926 har de produsert innovative produkter av høy kvalitet med trevirke som viktigste råvare. Selv om mye har skjedd innen produksjonsteknikker måler de fortsatt seg selv på kvaliteten på håndverket de leverer.


  Les mer ved å se gjennom NorDan sine sider her.

     NorDan leverer varer innen:

  Vinduer, Dører,
 • Rival

  Rival tilbyr nye og spennende løsninger innenfor garderobesegmentet. Rival AS ble stiftet i 1993 av Birger Grønland, mangeårig garderobemann med bred erfaring fra både inn og utland. Det som startet med salg av egenutviklede aluminiumsprofiler og tilhørende hjulsystemer, har gjennom hard og målrettet jobbing utviklet oss til å bli en fullverdig produsent av komplette garderober.


  Les mer ved å se gjennom Rival sine sider her.

     Rival leverer varer innen:

  Garderober,
 • Scanflex

  Nybygging eller modernisering – valget av dører er vesentlig for å skape husets egenart. Gjennom dørseriene Trend, Saga og Classic har Scanflex utviklet kvalitets innerdører som ivaretar de gamle håndverkstradisjonene – tilpasset de forskjellige hustyper og mennesketyper.


  Les mer ved å se gjennom Scanflex sine sider her.

     Scanflex leverer varer innen:

  Dører,
 • TUNdøren

  De første Tun-dørene så dagens lys allerede i 1968, og vi har derfor meget lang erfaring med ytterdører. Dagens produksjon, som nå foregår i flere land, bygger på våre erfaringer gjennom over 40 år. Ytterdøren er et viktig element for å gi et godt førsteinntrykk. Derfor er Tundøren det rette valget for det lille ekstra.


  Les mer ved å se gjennom TUNdøren sine sider her.

     TUNdøren leverer varer innen:

  Dører,

Kom i kontakt

Våre åpningstider

Hverdager: 07.00-16.00

Lørdag/Søndag: Stengt

Vindheiaveien 27, 2405 Elverum